H2OTEL
Hotel in Rotterdam

H2OTEL is een uniek hotel in Rotterdam met 48 drijvende kamers. Het hotel ligt in het stadscentrum, op slechts enkele minuten van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, zoals de Markthal, de Kubuswoningen of het Maritiem Museum. Dit drijvende juweeltje is een uniek hotel in Rotterdam, wat betekent dat je verzekerd bent van een onvergetelijke ervaring tijdens je verblijf.

Boek direct bij ons hotel in rotterdam

 15% korting

 Gratis welkomstdrankje

 Gratis late checkout

calendar arrival
calendar departure

Rotterdam Hotel

Er was eens, toen de Maas jonger was en Wijnhaven stiller, een botenmuseum waar verhalen werden verteld over schepen uit verre landen. Op een dag besloot het museum dat het tijd werd om zijn eigen verhaal te vertellen aan de Rotterdammers. Dat was de dag dat H2OTEL tot leven kwam. Geïnspireerd door H2O, het meest vitale element voor alle levende organismen op aarde, nodigen we je uit om de maritieme schoonheid van de stad te ontdekken door te slapen in een uniek hotel in Rotterdam.

Rotterdam is als geen andere stad en daarom vinden wij dat u het verdient om in een uniek hotel te verblijven. Ons maritiem hotel is uitgerust met 48 drijvende kamers, waarin u heerlijk tot rust kunt komen in een gezellige sfeer, op loopafstand van de belangrijkste hotspots van Rotterdam. Geniet van een heerlijk ontbijtbuffet of een heerlijk warm diner in ons eigen hotelrestaurant. Geïnspireerd door het waterelement is ook ons drijvende terras, waar je heerlijk kunt komen genieten van de warme zomerdagen, met het mooiste uitzicht dat de stad te bieden heeft.

Rotterdamse hotelkamers

Unieke boutique hotelkamers in Rotterdam

Ons unieke hotel in Rotterdam is uitgerust met 4 verschillende soorten kamers om aan al uw wensen en voorkeuren te voldoen. Op het benedendek van ons hotel vindt u onze knusse, gastvrije tweepersoonskamers. Deze kamers hebben gegarandeerd uitzicht op het water, zodat u kunt genieten van het beste wat Rotterdam te bieden heeft. Op het benedendek vindt u ook onze tweepersoons- of twinkamers, die willekeurig verdeeld zijn en zich aan weerszijden van het dek bevinden. Ben je een comfortliefhebber? Overweeg dan eens onze kamers op het bovendek, die ruimer zijn en een eigen ingang hebben. Wil je een stapje verder gaan? Zoek niet verder dan onze Terraskamers, waar u zeker weet dat u de best mogelijke ervaring krijgt terwijl u op het water drijft. Onze Terraskamers bieden u bij mooi weer de mogelijkheid om te ontspannen met een verfrissende cocktail of een kopje koffie. Voor degenen die hun dierbaren graag dicht bij zich hebben, bieden we ook een Familiekamer, perfect voor een uitje met de kinderen in een gezellig hotel in Rotterdam. De familiekamer is beschikbaar op het benedendek en is onze grootste kamer, die ook een prachtig uitzicht op het water biedt.

Hotel Rotterdam Faciliteiten & Services

We zijn er trots op dat we het enige drijvende hotel in Rotterdam zijn. Daarom willen we ervoor zorgen dat onze gasten genieten van zowel de unieke ervaring als de faciliteiten die we te bieden hebben. Door de centrale ligging, het geweldige uitzicht, ontmoeting & werkruimtes, de parkeergelegenheid op het terrein, de bar en het restaurant, u zult zeker dat beetje extra vinden om uw verblijf nog specialer te maken.

TERRAS OP HET WATER

Parkeren

Gratis Wi-Fi

Verhuur loungebootjes

PERSOONLIJKE SERVICE

LOCATIE

H2OTEL Hotel
Restaurant in Rotterdam

Op het benedendek van het H2OTEL bevindt zich Restaurant H2OTEL, een gezellig restaurant met drijvend terras en uitzicht over de Rotterdamse Wijnhaven. Uiteraard bent u hier ook van harte welkom wanneer u geen overnachting bij ons heeft geboekt.

Ook is er natuurlijk de mogelijkheid uw familiediner, zakelijke borrel of zelfs huwelijksfeest in Restaurant H2OTEL te vieren. Samen met het H2O-salesteam kunt u dit naar uw wensen invullen.

What's nearby?

Hotel in Rotterdam. Click on the categories below to explore the map.

    Rotterdam hotel foto's

    Veel Gestelde Vragen

    Wil je meer weten?

    Meer weten over ons hotel in Rotterdam? Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op om u te helpen bij het boeken van uw volgende reis naar Rotterdam. Ons team H2OTEL in Rotterdam staat voor u klaar.