Faciliteiten

Stap aan boord en ervaar de unieke architectuur van het H2OTEL met al haar sfeervolle details en laat u in de watten leggen door de hartverwarmende service die wij u bieden.

Terras op het water

Parkeren

Gratis Wi-Fi

Verhuur loungebootjes

Persoonlijke service

Locatie

Kunstzinnige kamers

Elk kamertype heeft haar eigen thema. De kamers op het benedendek zijn elk voorzien van een groot rond patrijsraam.

Op het bovendek hebben wij Deluxe tweepersoonskamers. Deze kamers bevinden zich op het bovendek en zijn te bereiken via de karakteristieke scheepsgalerijen. Alle kamers hebben twee separate bedden en een klein klapraam dat geopend kan worden.

Restaurant H2OTEL

Restaurant H2otel is een drijvend restaurant in het centrum van Rotterdam. Het restaurant bevindt zich op het onderdek van het drijvende H2OTEL.

Zonnig terras op het water

Wanneer de zon schijnt kunt u heerlijk op ons drijvende terras zitten. Bij mooi weer kunt u hier zelfs ontbijten!

Arrangementen

Bij grote evenementen en concert in Rotterdam bieden wij speciale arrangementen om uw dagje uit compleet te maken.

Check-in en Check-uit

Inchecken kan vanaf 15:00 uur. Uitchecken kan tot 11:00 op weekdagen en tot zelfs 12:00 in het weekend! Eerder of later is uiteraard mogelijk, vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Parkeren

Wij beschikken over enkele parkeerplaatsen in parkeergarages tegenover het hotel. Ook zijn er andere openbare parkeergelegenheden in de buurt. Bekijk alle mogelijkheden.

H2O Fietsen

Het H2OTEL biedt de mogelijkheid om fietsen te huren. Verken Rotterdam op de meest traditionele manier: op de fiets! Op deze wijze komt u op de meest bijzondere Rotterdamse plekken die per openbaar vervoer moeilijk bereikbaar zijn!

Voorzieningen

  •  48 kamers in verschillende stijlen.

  •  Restaurant met uitzicht op het water.

  •  Uitchecken op zaterdag en zondag tot 12:00 uur.

  •  Vroeg inchecken of later uitchecken is € 25,00 extra.

  •  Terras aan het water.

  •  De receptie is 24/7 geopend.

  •  Huisdieren zijn niet toegestaan.

  •  Algemeen rookverbod.

Super leuk hotel dat eruit ziet als een boot. De kamers zijn als scheepshutten en vrij ruim met een mooi uitzicht op de haven. Dicht bij het centrum (3 minuten lopen) en het personeel is behulpzaam. Kamer was erg schoon en thee- en koffiefaciliteiten waren handig om op de kamer te hebben.