Verover de harten van uw gezelschap
met een verblijf bij het drijvende H2OTEL!

Het H2OTEL heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van reserveringen voor (grote) groepen. Heetf u zelf al een specifiek idee? Dan is alles uiteraard met één van onze collega's te bespreken. Bent u nog op zoek naar ideeen of activiteiten voor uw verblijf in Rotterdam? Ook hier helpen wij u uiteraard erg graag mee. Hieronder vindt u verschillende voorbeelden van de pakketten die het H2OTEL uw groep kan bieden. Staat uw ideale pakket er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat bieden we u

Overnachting na afloop van een verjaardag, bruiloft, vrijgezellenfeest, meeting, training of teamuitje? Uiteraard bent u dan ook meer dan welkom bij ons. Indien het gewenst is kunnen wij in de avond een gedeelte van ons restaurant voor u reserveren, zodat u allen nog een afsluitend drankje kunt doen.

PERSOONLIJKE PLANNER

GROEPSDINER & DRANKEN

BESPOKE PACKAGES

DRIJVEND TERRAS

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

UNIEKE ERVARING

Wil je een privé evenement in rotterdam boeken?

H2OTEL INSPIRATIE

Bent u van plan met een groep te overnachten in Rotterdam? Het H2OTEL biedt gereduceerde groepstarieven wanneer u een groepsreservering maakt vanaf 4 kamers.
groepsreserveringen h2otel rotterdam

Groep Basic

Al een dagplanning met vrienden, familie of collega's gemaakt? Met het Groep Basic pakket krijgt u groepskorting op een overnachting inclusief ontbijt. Vanaf 15:00 uur kunt u inchecken en u klaarmaken voor uw geplande uitje in Rotterdam. Indien gewenst kunt u aan het einde van de avond een afsluitend drankje in onze bar doen. De volgende dag staat ons uitgebreide ontbijt voor u klaar. Hier kunt u rustig uw tijd voor nemen want de gehele groep mag een uur later uitchecken.
 
groepsreserveringen h2otel rotterdam

Groep Deluxe

Een volledig verzorgd verblijf voor uw groep! U wordt samen met uw gasten onthaald door middel van een welkomstborrel in ons restaurant op het water. Op een door u gewenst tijdstip kunt u samen met uw gezelschap plaatsnemen voor een groepsdiner. Bij lekker weer kan het diner plaatsvinden op één van onze drijvende terrassen. De volgende dag staat ons uitgebreide ontbijt voor u klaar. Hier kunt u rustig uw tijd voor nemen want de gehele groep mag een uur later uitchecken.
groepsreserveringen h2otel rotterdam

Groep Allround

Nog geen (definitieve) dagplanning tijdens jullie verblijf in Rotterdam? Het H2OTEL biedt pakketten met een verblijf inclusief ontbijt, welkomstborrel, diner én tickets voor leuke Rotterdamse activiteiten en bezienswaardigheden, zoals de Euromast of de Spido Havenrondvaart.
groepen hotel reserveringen h2otel rotterdam

Groep Business

Zoekt u een locatie met een ruimte om te kunnen vergaderen of een training te kunnen geven? Het H2OTEL biedt verschillende pakketten waarbij het gehele verblijf tot in de puntjes is geregeld. Wij regelen voor u een geschikte ruimte om te kunnen vergaderen of een training/presentatie te kunnen geven. Gedurende de vergadering/training wordt uw groep voorzien van koffie, thee en hartige snacks. Rond het middaguur kan de groep plaatsnemen in ons drijvende restaurant voor een gezamenlijke lunch. In de avond staat er voor de gehele groep een tafel klaar voor een volledig verzorgd diner. De volgende dag staat ons uitgebreide ontbijt voor u klaar.

Boetiek Kamers

Het H2OTEL biedt vijf verschillende kamertypes. De standaard tweepersoonskamers met dubbelbed of gescheiden bedden bevinden zich net als de Familiekamer op het benedendek. Op het bovendek vindt u o.a. enkele Tweepersoonskamers (met uitzicht) die net dat beetje extra ruimte bieden. Ook vindt u hier enkele kamers met een buitenterras vanwaar u een mooi uitzicht over de Wijnhaven heeft.

Gratis Wi-Fi

Regendouche

Tea & Coffee

Shampoo en douchegel

Televisie

Bureau met stoel

Het drijvende H2otel Restaurant

Het H2OTEL beschikt over een restaurant met drijvend terras dat uitermate geschikt is voor groepsdiners of (welkomst) borrels. Wij kunnen voor u een aangepast menu maken waarbij wij rekening houden met al uw wensen.

Wilt u de volgende ochtend bij ons ontbijten, dan zorgen wij voor een geschikte plek om met een grote groep te genieten van ons ontbijtbuffet.

Ontbijt

Lunch / Afternoon Tea

Diner

Meer weten of een aanvraag doen?
Stel hieronder uw vraag

Het maken van een groepsreservering zorgt ervoor dat u contact heeft met één en dezelfde persoon die met u meedenkt. Bespreek uw wensen en wij kunnen voor u een gepersonaliseerd voorstel maken.

Na het indienen van de aanvraag zal er per e-mail of telefonisch contact met u worden opgenomen.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.