FLOATS

LOKALE EN VERSE INGREDIENTEN

Ambachtelijk

Drijvend terras

Geopend voor iedereen

Ervaar eten & drinken op het water... Welkom bij FLOATS.

FLOATS - de naam zegt het al: drijvend, lokaal en ambachtelijk. Ons restaurant combineert een bijzondere locatie op het water met een toewijding aan lokaal en duurzaam eten. Onder leiding van de getalenteerde chef Hany Sedik, brengen wij een creatieve en moderne benadering van koken naar Rotterdam.

Bij FLOATS draait het om beleving en smaak. Elk gerecht wordt met zorg en passie bereid, er wordt gebruik gemaakt van de beste seizoensgebonden en lokale producten. Van ontbijt tot diner, ons menu verandert mee met de seizoenen, zodat er altijd iets nieuws en spannends te ontdekken valt.

Bij FLOATS geloven we in de kracht van gastvrijheid. Ons toegewijde team staat klaar om je te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee, een feestelijke gelegenheid, of gewoon een gezellige maaltijd met vrienden, bij FLOATS voel je je altijd thuis.

Heeft u een dinerbon van DinerCadeau gekregen? Deze kunt u in ons restaurant  besteden!

Extra korting voor hotelgasten

Laat jezelf lekker in de watten leggen tijdens een verblijf in het H2OTEL! Onze hotelgasten krijgen extra korting op een twee- of driegangenmenu in ons drijvende restaurant in Rotterdam.

Driegangen diner: 45,00 euro per persoon

OPENINGSTIJDEN

Restaurant
17.00 tot 22.00
Bar & Terras
12.00 tot 23.00

KOMEN MET VRIENDEN OF FAMILIE?

Uiteraard is het ook mogelijk om met een groep te komen dineren. Voor diners vanaf 7 personen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen met u de mogelijkheden bespreken.

Indien u ook met uw gezelschap wilt blijven overnachten, bieden wij zelfs pakketten met groepskortingen aan.