H2OTEL's Restaurant

Geopend voor hotelgasten

Drijvend terras

LOKALE EN VERSE INGREDIENTEN

Wijnhaven Views

Restaurant H2otel

Restaurant H2OTEL is een drijvend restaurant in het centrum van Rotterdam en biedt verschillende kleine gerechten die dagvers bereid worden. Geniet samen van het uitzicht over de Wijnhaven met de ondergaande zon en de voorbij varende bootjes. Dit onder het genot van een heerlijk diner of een ijskoud drankje.

Het restaurant bevindt zich op het onderdek van het drijvende H2OTEL. Via de receptie van dit hotel kunt u het restaurant bereiken. 

Heeft u een dinerbon van DinerCadeau gekregen? Deze kunt u in ons restaurant  besteden!

H2OTEL DRIJVEND TERRAS OP HET WATER

Restaurant H2OTEL biedt een groot assortiment aan verschillende bieren, bijzondere wijnen en heerlijke cocktails. Allen goed te combineren met de speciale bites en snacks waaronder: calamris, bittergarnituur en kaasplankje.

Het drijvende terras van  is voorzien van twee lounge area's waar u met vrienden, familie en/of collega's heerlijk op het water kunt genieten van ontbijt, een hapje of een drankje.

Extra korting voor hotelgasten

Laat jezelf lekker in de watten leggen tijdens een verblijf in het H2OTEL! Onze hotelgasten krijgen extra korting op een twee- of driegangenmenu in ons drijvende restaurant in Rotterdam.

Tweegangen diner: 30,00 euro per persoon
Driegangen diner: 36,00 euro per persoon

OPENINGSTIJDEN

Restaurant
17.00 tot 21.00
Bar & Terras
12.00 tot 23.00

KOMEN MET VRIENDEN OF FAMILIE?

Uiteraard is het ook mogelijk om met een groep te komen dineren. Voor diners vanaf 7 personen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen met u de mogelijkheden bespreken.

Indien u ook met uw gezelschap wilt blijven overnachten, bieden wij zelfs pakketten met groepskortingen aan.