1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom in het drijvende H2OTEL

Het H2OTEL Boutiquehotel in de Wijnhaven 

Midden in het centrum van Rotterdam ligt het H2OTEL, een drijvend hotel met 48 prachtige kamers. Stap aan boord en ervaar de unieke architectuur met al haar sfeervolle details. Geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet, vindt een plaats in de zon op onze drijvende terrassen en ervaar gedurende de dag de ontspannen sfeer in het hotel. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in ons eigen restaurant 'De Kantine van Janssen' waar ons keukenteam onder leiding van chef-kok Willem iedere avond met verse producten de lekkerste gerechten bereidt.

H2OTEL onderscheidt zich van andere hotels door haar bijzondere bouwstijl, haar geweldige ligging en haar speciale kunstkamers. Deze kamers zijn ontworpen door bekende en onbekende nationale kunstenaars. Bovendien onderscheidt H2OTEL zich door haar hartverwarmende service. Ons doel is u het gevoel te geven dat u thuis bent. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar werkt ons team eraan u de ultieme Rotterdamse beleving te geven.

Mocht u Rotterdam overigens van een andere kant willen bekijken kunt u gebruik maken van onze H2O Loungebootjes of van onze H2O bikes.

Wij zijn uitermate trots dat veel gasten opnieuw voor H2OTEL kiezen en verwelkomen u dan ook graag bij uw aankomend verblijf.

De belangrijkste pijlers voor H2OTEL op een rij:
· Gratis wifi
· Gratis koffie en thee op de kamers
· Drijvend terras op het water
· Airconditioning op elke kamer                                      
· Parkeermogelijkheden op 1 minuut loopafstand
· Luxe ontbijtbuffet
· Ons eigen restaurant: De Kantine van Janssen
· De H2O lounge boten
· De H2O city bikes
· Vergadermogelijkheden
· Feesten, borrel en (huwelijks)partijen

Met drijvende groet,

Het H2OTEL Team

Video's

H2OTEL & Makro