Corona uitbraak veelgestelde vragen

Bijgewerkt op januari 2022

Bij H2otel zijn wij ons zeer bewust van de situatie die is ontstaan door de corona virus uitbraak. Deze pagina bevat informatie voor huidige en toekomstige gasten. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Welke voorzorgsmaatregelen hebben wij genomen tegen het corona virus?

De gezondheid van onze medewerkers en gasten is onze hoogste prioriteit. Daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Zo hebben wij onze hygiëne voorschriften aangepast en zijn we extra alert op de gezondheid van onze medewerkers en gasten.  Dit betekent ook dat wij tijdelijk geen hand meer geven bij ontvangst of andere momenten. Verder moedigen wij gasten en onze medewerkers aan om de richtlijnen van het RIVM te volgen. Ook hebben wij onze schoonmaak protocol aangescherpt. 

Wat betekent dit voor uw verblijf in H2otel? 

Rotterdam heeft nog veel te bieden! Huur een fiets en bewonder de stad en haar architectuur! Winkelen, cafés, bakkerijen en lokale voedselhandelaren blijven open en velen hebben lokale producten buiten hun winkel neergezet! Maak een wandeling met onze virtuele gids door de stad en geniet van enkele van Rotterdam's favoriete culinaire opties. Bestel 's avonds een afhaalmaaltijd van een van onze favorieten bij u aan de deur met een film.

Nou, er zijn genoeg leuke dingen die je kunt doen, dus hier zijn enekele van onze favorieten;
  • Maak een rondleiding door de stad
  • Bezoek een van de vele musea
  • Doe zoals de locals en spring op de fiets!
  • Geniet van een verfrissend drankje op een terras

Wij staan graag voor je klaar on alles uit te zoeken en te regelen.

Wordt er nog ontbijt en diner geserveerd?

Alle restaurants en cafés in Nederland mogen weer open. Dit betreft ook ons eigen restaurant. Ons restaurant biedt ook een afhaalontbijt en diner aan. U kunt uw bestelling plaatsen en afhalen in het restaurant.

Hoe kan ik mijn verblijf annuleren? 

Wanneer u een flexibel tarief heeft geboekt kunt u uw reis annuleren tot 1 dag voor de dag van aankomst (lokale tijd). Neem hiervoor contact op met de aanbieder waarbij u geboekt heeft. Heeft u direct bij ons hotel geboekt? Neem dan direct contact met ons op via info@h2otel.nl of telefoonnummer +31 (0)10 444 56 90.

Voor niet-restitueerbare tarieven geldt dat u bij annulering uw geld niet terug krijgt. In bepaalde gevallen kunt u uw reservering verzetten of krijgt u een tegoedbon. Neem hierover per email contact op met onze reserveringsafdeling: info@h2otel.nl We raden u ook aan om contact op te nemen met uw reisverzekering als u wilt weten of zij dit vergoeden.

Zijn er besmettingen bekend bij onze medewerkers of gasten? 

Er is geen enkele besmetting bij medewerkers of gasten. Wij blijven extra alert op de gezondheid van onze medewerkers en gasten. Wij blijven de ontwikkelingen, maatregelen en voorschriften omtrent het corona virus nauwgezet volgen en doen alles wat we kunnen om onze medewerkers en gasten hierover zo goed mogelijk te informeren.


Welke maatregelen heeft de Nederlandse overheid genomen?

De overheid geeft dagelijks updates over de maatregelen die ze neemt om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij volgen de website van het RIVM (Rijks Instituut voor de Volksgezondheid & Milieu) om op de hoogte te blijven: www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.

Vragen? Meer weten?

Persoonlijke service en aandacht voor elk individu. Voor uw zakelijke verblijf wel zo fijn. Kunnen we u op weg helpen?