H2otel Wijnhaven Rotterdam Logo

Wijnhaven Rotterdam

Boek rechtstreeks

 10% korting

 Gratis welkomstdrankje

 Gratis late checkout

calendar arrival
calendar departure

H2OTEL

Een drijvend
boutiquehotel

Midden in het centrum van Rotterdam, maar rustig gelegen in de Wijnhaven, ligt het H2OTEL. Een drijvend hotel met 48 sfeervolle kamers op slechts enkele minuten lopen van de mooie Markthal. Stap aan boord en ervaar de bijzonderheden van een comfortabel verblijf op het water.

Geniet van uw ontbijt, drankje of diner in het gezellige en eigentijdse restaurant, ‘The Harburger’, of tijdens zomerse dagen op een van de grote terrassen op het water.

Mocht u Rotterdam vanaf het water willen ontdekken, huur dan een van de H2O-loungebootjes. Een volleerde kapitein loodst u door enkele kleinere havens en vertelt u over de bijzondere geschiedenis van Rotterdam, terwijl u geniet van een hapje en een drankje. Ook kunt bij de receptie een H2O-fiets huren en zo op uw gemak de stad te verkennen.

Image

Kamers

Het H2OTEL biedt vijf verschillende kamertypes. De standaard tweepersoonskamers met dubbelbed of gescheiden bedden bevinden zich net als de Familiekamer op het benedendek. Op het bovendek vindt u o.a. enkele Kunstkamers, deze zijn ontworpen door verschillende kunstenaars en studenten van de Willem de Kooning Academie. Ook vindt u hier enkele kamers met een buitenterras vanwaar u een mooi uitzicht over de Wijnhaven heeft.

Loungeboten

Wilt u Rotterdam vanaf het water bewonderen, huur dan een van de unieke H2O-loungebootjes. Een gekwalificeerde kapitein loodst u en uw gezelschap door de omliggende kleinere en rustieke havens en vertelt ondertussen veel over de zo bijzondere geschiedenis van Rotterdam. Deze anderhalf uur durende tocht kunt u compleet maken door een van onze tapas- of luncharrangementen te bestellen. In een bootje is er plaats voor 8 personen en de kapitein.

Image

AANBIEDINGEN

Kies de beste deal

What's nearby?

Click on the categories below to explore the map.

  The Harburger Restaurant

  Op het benedendek van het H2OTEL bevindt zich ‘De Harburger,’ een gezellig restaurant met drijvend terras en uitzicht over de Rotterdamse Wijnhaven. Uiteraard bent u hier ook van harte welkom wanneer u geen overnachting bij ons heeft geboekt. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid uw familiediner, zakelijke borrel of zelfs huwelijksfeest in ‘De Harburger’ te vieren. Samen met het H2O-salesteam kunt u dit naar uw wensen invullen.

  Faciliteiten & Services

  Stap aan boord en ervaar de unieke architectuur van het H2OTEL met al haar sfeervolle details en laat u in de watten leggen door de hartverwarmende service die wij u bieden.

  TERRAS OP HET WATER

  Parkeren

  Gratis Wi-Fi

  Verhuur loungebootjes

  PERSOONLIJKE SERVICE

  LOCATIE

  Zakelijk verblijf

  Zoekt u voor uzelf of uw werknemers geschikte en ook huiselijke accommodatie voor een kort of langer zakelijk verblijf in het centrum van Rotterdam? Het H2OTEL heeft jarenlange ervaring met het ontvangen van zowel nationale als internationale zakelijke gasten, die onze huiselijke en persoonlijke sfeer waarderen. Neemt u contact op met ons salesteam om de vele mogelijkheden te bespreken.

  Image
  Jan Willem Janssen - Owner H2OTEL
  "Mijn missie is om elke dag mijn gasten blij te verwelkomen en ze gelukkiger te zien vertrekken."