Vacancies

Medewerker Facility / Algemeen Onderhoud

Ben jij handig met een passie voor gastvrijheid? Heb je ervaring in het onderhouden van diverse installaties en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het H2OTEL in Rotterdam, een uniek drijvend hotel op de Maas, is op zoek naar een enthousiaste Medewerker Facility/ Algemeen Onderhoud om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van verschillende technische systemen aan boord van ons hotel. Of het nu gaat om apparatuur, installaties, sanitair, verlichting, meubilair/inventaris, hang- en sluitwerk, gastenkamers/algemene ruimtes (reparatieschilderwerk, behangen, e.d.), groenvoorziening en buitenterreinen, jij draait er je hand niet voor om.

Het H2OTEL

Het H2OTEL is een drijvend boetiek hotel in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van onder meer Station Blaak, de Markthal, de Kunsthal en de Witte de Withstraat. Het hotel heeft 48 kamers en onderscheidt zich door haar aparte bouwstijl. Naast hotelkamers biedt het H2OTEL nog vele extra’s zoals een eigen restaurant inclusief twee terrassen op het water! Daarnaast biedt het H2OTEL fietsverhuur en kan er een tour over de wateren van Rotterdam worden gemaakt met de H2O Loungeboten. Bovendien wordt iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met live cooking.

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van preventief onderhoud aan onze apparatuur, installaties, sanitair, verlichting en dergelijke.
 • Oplossen van storingen en technische problemen.
 • Beheren van het technisch magazijn en bestellen van benodigde materialen.
 • Samenwerken met andere afdelingen om een optimale gastervaring te waarborgen.


Wat vragen wij?

 • Ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de horeca.
 • Kent de basistechnieken voor het reguliere 1e lijns onderhoud aan (het interieur van) gebouwen.
 • Zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen.
 • Flexibiliteit en bereidheid om in het weekend en op feestdagen te werken.
 • Affiniteit met de hospitality branche.


Wat bieden wij?

 • Een contract voor 3 dagen per week.
 • Een salaris in schaal 4 van de Horeca CAO.
 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een uniek hotelconcept.
 • Een dynamische werkomgeving met een enthousiast team.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training.


Contact

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv, ter attentie van Reinier Smits, naar werkenbij@h2otel.nl. Vergeet niet te vermelden vanaf wanneer je beschikbaar bent.

*Sollicitaties zonder motivatiebrief en/of cv worden niet in behandeling genomen.

Het H2OTEL

Het H2OTEL is een drijvend boetiek hotel in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van onder meer Station Blaak, de Markthal, de Kunsthal en de Witte de Withstraat. Het hotel heeft 48 kamers en onderscheidt zich door haar aparte bouwstijl en haar speciale kunstkamers: ontworpen door nationale en internationale kunstenaars waaronder Bob van Persie - vader van voetballegende Robin van Persie. Naast hotelkamers biedt het H2OTEL nog vele extra’s zoals een eigen restaurant genaamd ‘Restaurant H2OTEL’, inclusief twee terrassen op het water! Daarnaast biedt het H2OTEL fietsverhuur en kan er een tour over de wateren van Rotterdam worden gemaakt met de H2O Loungeboten. Bovendien wordt er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met live cooking.
 

Restaurant H2OTEL Het enige drijvende restaurant van Rotterdam!

Op 15 mei 2020 werd het nieuwe restaurant van het H2OTEL geopend. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk. Het beperkt zich dus niet tot de gasten die in het hotel verblijven. Restaurant H2otel is een drijvend restaurant in het centrum van Rotterdam. Het restaurant bevindt zich op het onderdek van het drijvende H2OTEL. Via de receptie van dit hotel kunt u het restaurant bereiken.

Geniet samen van het uitzicht over de Wijnhaven met de ondergaande zon en de voorbij varende bootjes. Dit onder het genot van een heerlijk diner of een ijskoud drankje.

Jongste hoteleigenaar van Europa

In november 2016 werd het H2OTEL overgenomen door de destijds 22-jarige Jan Willem Janssen. Hierdoor werd deze general manager meteen de jongste hoteleigenaar van Europa! Voor velen is hij dan ook hét voorbeeld dat je op jonge leeftijd al veel kunt bereiken.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag een motivatiebrief + CV. Deze kunt u richten via werkenbij@h2otel.nl.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Open sollicitatie

Staat uw gewenste vacature er niet bij? Het H2OTEL ontvangt graag een open sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en CV.
Deze kunt u richten via werkenbij@h2otel.nl.