Vacatures

Het H2OTEL

Het H2OTEL is een drijvend boetiek hotel in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van onder meer Station Blaak, de Markthal, de Kunsthal en de Witte de Withstraat. Het hotel heeft 48 kamers en onderscheidt zich door haar aparte bouwstijl en haar speciale kunstkamers: ontworpen door nationale en internationale kunstenaars waaronder Bob van Persie - vader van voetballegende Robin van Persie. Naast hotelkamers biedt het H2OTEL nog vele extra’s zoals een eigen restaurant genaamd ‘The Harburger’, inclusief twee terrassen op het water! Daarnaast biedt het H2OTEL fietsverhuur en kan er een tour over de wateren van Rotterdam worden gemaakt met de H2O Loungeboten. Bovendien wordt er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met live cooking.

The Harburger: Het enige drijvende burgerrestaurant van Rotterdam!

Op 15 mei 2020 werd het nieuwe restaurant van het H2OTEL geopend: ‘The Harburger.’ Het restaurant is voor iedereen toegankelijk. Het beperkt zich dus niet tot de gasten die in het hotel verblijven. The Harburger onderscheidt zich door haar ‘Create Your Own’-concept: gasten kunnen hun eigen burger en nacho’s samenstellen. Naast burgers biedt The Harburger uiteraard ook andere gerechten. Naast dineren komen er ook vaak gasten om een drankje te doen op het drijvende terras dat uitzicht biedt over de Rotterdamse Wijnhaven. Via dit terras kunnen boten aanmeren of zelfs een bestelling vanuit de boot doen in The Harburger: Drijf In! Ook biedt The Harburger de mogelijkheid tot het bestellen van gerechten die men vervolgens kan afhalen of laten bezorgen.

Jongste hoteleigenaar van Europa

In november 2016 werd het H2OTEL overgenomen door de destijds 22-jarige Jan Willem Janssen. Hierdoor werd deze general manager meteen de jongste hoteleigenaar van Europa! Voor velen is hij dan ook hét voorbeeld dat je op jonge leeftijd al veel kunt bereiken.
Food & Beverage manager (M/V Full time)

Wij zoeken, op korte termijn, een F&B manager die leiding gaat geven aan ons restaurant The Harburger met haar jong en dynamisch team. Je bent verantwoordelijk voor alle aspecten op gebied van F&B binnen het hotel: restaurant, bar, terras en backoffice (administratie, kostprijsberekening, verwerken uren personeel e.d.) Je werkt zelfstandig en rapporteert direct aan de General Manager.

Wij zoeken:

  • Iemand die enthousiast, energiek en zelfverzekerd is met minimaal 3 jaar ervaring in de gastvrijheidsindustie, waarvan minimaal1 jaar in een leidinggevende positie.
  • Iemand die een teambuilder is, initiatiefrijk en organisatietalent heeft: je bent altijd bezig met wat beter kan. Communicatief en commercieel sterk.
  • Iemand die representatief is en wel een stootje kan hebben.
  • Iemand die de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst.

Wij bieden:

  • Een afwisselende baan op een unieke locatie
  • Een prettige, collegiale werkomgeving in een jong team
  • Een werkplek waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd
  • Een uitdagend salaris
  • Reiskostenvergoeding

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie brief met cv en foto naar Titia Goedegebuur: titia@h2otel.nl.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag een motivatiebrief + CV. Deze kunt u richten aan Jennifer Rongen via Jennifer@h2otel.nl.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Open sollicitatie

Staat uw gewenste vacature er niet bij? Het H2OTEL ontvangt graag een open sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en CV.
Deze kunt u richten aan Jennifer Rongen via Jennifer@h2otel.nl.