Vacatures

NACHTPORTIER (M/V) op een drijvend hotel in hartje Rotterdam! [DEELTIJD]

In de functie van Nachtportier/receptionist ben je verantwoordelijk voor de algemene veiligheid van het hotel en de gasten. Je verricht werkzaamheden waaronder het schoonmaken van de openbare ruimtes, het in orde brengen van het restaurant en het klaarzetten van het ontbijt. Daarnaast verricht je enkele administratieve en incheck werkzaamheden en loop je controlerondes. Je draagt zorg voor een nette uitstraling van het hotel en een goed en veilig verblijf van onze gasten.

Wij zijn op zoek naar:
Een enthousiaste en flexibele collega ter versterking van ons nachtteam. Minimaal 1 tot 2 nachten per week beschikbaar doordeweeks en/of in het weekend - Diensten van 23:00 – 07:00 uur. Je bent sociaal, servicegericht, representatief, je hebt aandacht voor kwaliteit en een hands-on mentaliteit. Affiniteit met de horeca en/of nachtelijke werkzaamheden is uiteraard een pré.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Middelbare Hotelschool of vergelijkbare opleiding.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Goede sociale en communicatieve eigenschappen
 • Representatief: gastvrije, positieve en enthousiaste uitstraling
 • Flexibel: geen bezwaar tegen wisselende en weekenddiensten of inval bij vakantie/ziekte
 • Zelfstandig kunnen werken: verantwoordelijkheidsgevoel
 • Kennis van Microsoft Office
 • Kennis van reserveringssysteem Mews is een pluspunt
 • Verrichten van ontbijtwerkzaamheden voor aanvang ontbijt
 • Lichte schoonmaakwerkzaamheden bar

Arbeidsvoorwaarden:
Prettige en collegiale werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd. Salaris conform Horeca CAO

Ben je representatief, verantwoordelijk en staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit iets voor jou!

Wij ontvangen graag een motivatiebrief + CV. Deze kunt u richten aan Jennifer Rongen via Jennifer@h2otel.nl.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Barmedewerker/Hulpkok - PARTTIME (M/V)

Heb jij altijd al willen werken in een drijvend boetiek hotel met eigen restaurant midden in het centrum van Rotterdam? Dan is dit je kans! The Harburger is namelijk opzoek naar vrolijke, gemotiveerde en gastvrije medewerkers voor het drijvende restaurant! Je bent verantwoordelijk voor de totale gastbeleving van binnenkomst tot vertrek.

Het H2OTEL
Het H2OTEL is een drijvend boetiek hotel in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van onder meer Station Blaak, de Markthal, de Kunsthal en de Witte de Withstraat. Het hotel heeft 48 kamers en onderscheidt zich door haar aparte bouwstijl en haar speciale kunstkamers: ontworpen door nationale en internationale kunstenaars waaronder Bob van Persie - vader van voetballegende Robin van Persie. Naast hotelkamers biedt het H2OTEL nog vele extra’s zoals een eigen restaurant genaamd ‘The Harburger’, inclusief twee terrassen op het water! Daarnaast biedt het H2OTEL fietsverhuur en kan er een tour over de wateren van Rotterdam worden gemaakt met de H2O Loungeboten. Bovendien wordt er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met live cooking.

The Harburger: Het enige drijvende burgerrestaurant van Rotterdam!
Op 15 mei 2020 werd het nieuwe restaurant van het H2OTEL geopend: ‘The Harburger.’ Het restaurant is voor iedereen toegankelijk. Het beperkt zich dus niet tot de gasten die in het hotel verblijven. The Harburger onderscheidt zich door haar ‘Create Your Own’-concept: gasten kunnen hun eigen burger en nacho’s samenstellen. Naast burgers biedt The Harburger uiteraard ook andere gerechten. Naast dineren komen er ook vaak gasten om een drankje te doen op het drijvende terras dat uitzicht biedt over de Rotterdamse Wijnhaven. Via dit terras kunnen boten aanmeren of zelfs een bestelling vanuit de boot doen in The Harburger: Drijf In! Ook biedt The Harburger de mogelijkheid tot het bestellen van gerechten die men vervolgens kan afhalen of laten bezorgen. 

Jongste hoteleigenaar van Europa
In november 2016 werd het H2OTEL overgenomen door de destijds 22-jarige Jan Willem Janssen. Hierdoor werd deze general manager meteen de jongste hoteleigenaar van Europa! Voor velen is hij dan ook hét voorbeeld dat je op jonge leeftijd al veel kunt bereiken.

De werkzaamheden
Tijdens het werk zul je ons restaurantteam komen versterken. Aan het begin van je dienst maak je het restaurant klaar voor de gasten die ‘s avonds komen dineren. Je zorgt er voor dat het restaurant er tiptop uitziet en de tafels zijn ingedekt. Gedurende de dienst bedien je de gasten en assisteer je het keukenpersoneel. Je bent gastvrij en je hebt als prioriteit om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Daarnaast zul je onder andere bezig zijn met voorraadbeheer, Mise-en-Place, lichte schoonmaakwerkzaamheden en financiële- en administratieve werkzaamheden. De werktijden zijn over het algemeen van 15:00 tot 23:00 uur. Tijdens evenementen of drukke dagen kan het zijn dat de werktijden variëren.

Functie eisen

 • Gastvrij
 • Representatief
 • Flexibel
 • Vrolijk
 • Leergierig
 • Sociaal
 • Collegiaal
 • Beschikbaar op werk- en weekenddagen
 • Beschikbaar voor minimaal 8 tot 16 uur per werk

Arbeidsvoorwaarden
Wat het H2OTEL kan bieden:

 • Een afwisselende baan op een unieke locatie: een drijvend hotel in hartje Rotterdam!
 • Een afwisselende baan op een unieke locatie: een drijvend hotel in hartje Rotterdam! - Een prettige en collegiale werkomgeving in een jong team
 • Een werkplek waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd
Contact
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar Jennifer Rongen via jennifer@h2otel.nl. Vergeet niet te vermelden vanaf wanneer je beschikbaar bent.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag een motivatiebrief + CV. Deze kunt u richten aan Jennifer Rongen via Jennifer@h2otel.nl.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Open sollicitatie

Staat uw gewenste vacature er niet bij? Het H2OTEL ontvangt graag een open sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en CV.
Deze kunt u richten aan Jennifer Rongen via Jennifer@h2otel.nl.