Vacancies

Barmedewerker/Hulpkok - PARTTIME (M/V)

Heb jij altijd al willen werken in een drijvend boetiek hotel met eigen restaurant midden in het centrum van Rotterdam? Dan is dit je kans! Restaurant H2OTEL is namelijk opzoek naar vrolijke, gemotiveerde en gastvrije medewerkers voor het drijvende restaurant! Je bent verantwoordelijk voor de totale gastbeleving van binnenkomst tot vertrek.

Het H2OTEL
Het H2OTEL is een drijvend boetiek hotel in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van onder meer Station Blaak, de Markthal, de Kunsthal en de Witte de Withstraat. Het hotel heeft 48 kamers en onderscheidt zich door haar aparte bouwstijl en haar speciale kunstkamers: ontworpen door nationale en internationale kunstenaars waaronder Bob van Persie - vader van voetballegende Robin van Persie. Naast hotelkamers biedt het H2OTEL nog vele extra’s zoals een eigen restaurant genaamd Restaurant H2OTEL, inclusief twee terrassen op het water! Daarnaast biedt het H2OTEL fietsverhuur en kan er een tour over de wateren van Rotterdam worden gemaakt met de H2O Loungeboten. Bovendien wordt er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met live cooking.

Restaurant H2OTEL: Het enige drijvende restaurant van Rotterdam!
Op 15 mei 2020 werd het nieuwe restaurant van het H2OTEL geopend: Restaurant H2OTEL. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk. Het beperkt zich dus niet tot de gasten die in het hotel verblijven. Restaurant H2OTEL onderscheidt zich door haar ‘Create Your Own’-concept: gasten kunnen hun eigen burger en nacho’s samenstellen. Naast burgers biedt Restaurant H2OTEL uiteraard ook andere gerechten. Naast dineren komen er ook vaak gasten om een drankje te doen op het drijvende terras dat uitzicht biedt over de Rotterdamse Wijnhaven. Via dit terras kunnen boten aanmeren of zelfs een bestelling vanuit de boot doen in Restaurant H2OTEL: Drijf In! Ook biedt Restaurant H2OTEL de mogelijkheid tot het bestellen van gerechten die men vervolgens kan afhalen of laten bezorgen. 

Jongste hoteleigenaar van Europa
In november 2016 werd het H2OTEL overgenomen door de destijds 22-jarige Jan Willem Janssen. Hierdoor werd deze general manager meteen de jongste hoteleigenaar van Europa! Voor velen is hij dan ook hét voorbeeld dat je op jonge leeftijd al veel kunt bereiken.

De werkzaamheden
Tijdens het werk zul je ons restaurantteam komen versterken. Aan het begin van je dienst maak je het restaurant klaar voor de gasten die ‘s avonds komen dineren. Je zorgt er voor dat het restaurant er tiptop uitziet en de tafels zijn ingedekt. Gedurende de dienst bedien je de gasten en assisteer je het keukenpersoneel. Je bent gastvrij en je hebt als prioriteit om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Daarnaast zul je onder andere bezig zijn met voorraadbeheer, Mise-en-Place, lichte schoonmaakwerkzaamheden en financiële- en administratieve werkzaamheden. De werktijden zijn over het algemeen van 15:00 tot 23:00 uur. Tijdens evenementen of drukke dagen kan het zijn dat de werktijden variëren.

Functie eisen

 • Gastvrij
 • Representatief
 • Flexibel
 • Vrolijk
 • Leergierig
 • Sociaal
 • Collegiaal
 • Beschikbaar op werk- en weekenddagen
 • Beschikbaar voor minimaal 8 tot 16 uur per werk

Arbeidsvoorwaarden
Wat het H2OTEL kan bieden:

 • Een afwisselende baan op een unieke locatie: een drijvend hotel in hartje Rotterdam!
 • Een afwisselende baan op een unieke locatie: een drijvend hotel in hartje Rotterdam! - Een prettige en collegiale werkomgeving in een jong team
 • Een werkplek waar eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd
Contact
Ben je na het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv via werkenbij@h2otel.nl. Vergeet niet te vermelden vanaf wanneer je beschikbaar bent.
 

Het H2OTEL

Het H2OTEL is een drijvend boetiek hotel in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van onder meer Station Blaak, de Markthal, de Kunsthal en de Witte de Withstraat. Het hotel heeft 48 kamers en onderscheidt zich door haar aparte bouwstijl en haar speciale kunstkamers: ontworpen door nationale en internationale kunstenaars waaronder Bob van Persie - vader van voetballegende Robin van Persie. Naast hotelkamers biedt het H2OTEL nog vele extra’s zoals een eigen restaurant genaamd ‘Restaurant H2OTEL’, inclusief twee terrassen op het water! Daarnaast biedt het H2OTEL fietsverhuur en kan er een tour over de wateren van Rotterdam worden gemaakt met de H2O Loungeboten. Bovendien wordt er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met live cooking.
 

Restaurant H2OTEL Het enige drijvende restaurant van Rotterdam!

Op 15 mei 2020 werd het nieuwe restaurant van het H2OTEL geopend. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk. Het beperkt zich dus niet tot de gasten die in het hotel verblijven. Restaurant H2otel is een drijvend restaurant in het centrum van Rotterdam. Het restaurant bevindt zich op het onderdek van het drijvende H2OTEL. Via de receptie van dit hotel kunt u het restaurant bereiken.

Geniet samen van het uitzicht over de Wijnhaven met de ondergaande zon en de voorbij varende bootjes. Dit onder het genot van een heerlijk diner of een ijskoud drankje.

Jongste hoteleigenaar van Europa

In november 2016 werd het H2OTEL overgenomen door de destijds 22-jarige Jan Willem Janssen. Hierdoor werd deze general manager meteen de jongste hoteleigenaar van Europa! Voor velen is hij dan ook hét voorbeeld dat je op jonge leeftijd al veel kunt bereiken.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag een motivatiebrief + CV. Deze kunt u richten via werkenbij@h2otel.nl.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Open sollicitatie

Staat uw gewenste vacature er niet bij? Het H2OTEL ontvangt graag een open sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en CV.
Deze kunt u richten via werkenbij@h2otel.nl.