Vacatures

Restaurant Manager H2otel

Er is maar één hotel in Rotterdam-Centrum dat op het water ligt én dat is het H2otel. Prachtig gelegen in de Wijnhaven zijn wij een goedlopend hotel met restaurant. Een restaurant waar veel meer inzit dan we er nu uithalen. De plannen om dat te doen zijn geschetst. Wij zoeken nu de restaurant manager die de plannen vastpakt en van het nieuwe restaurant concept een succes maakt!

Verbinding

“Wij willen iedereen zich thuis laten voelen op deze unieke locatie op het water, in Rotterdam!” Dat is de missie van het H2otel. Jij hebt hier als restaurant manager een zeer belangrijke bijdrage in. Het is aan jou en je team om de verbinding aan te gaan met de gasten. Daarbij heb je ook een goed oog voor je collega’s. Je helpt ze, begeleid ze en maakt ze beter in wat ze doen. Samen maken jullie het restaurant tot een succes.

Durf

We bieden jou een unieke kans om het restaurant vast te pakken en je eigen te maken. Je krijgt hier veel ruimte voor onder begeleiding van de eigenaar. Pak deze kans met beide handen aan: durf beslissingen te nemen, durf verantwoordelijkheid te nemen, ook als er iets misgaat, en bovenal durf te genieten.

Verbinding

Op dit moment bestaat het restaurant uit een klein team, waaronder een zeer gewaarde kok en enkele medewerkers in de bediening. We zijn niet op zoek naar een manager die alleen maar achter de laptop zit. Je werkt net zo hard mee en geeft het goede voorbeeld!

Wat bieden we jou als restaurant manager?

Klinkt deze uitdaging om een geheel nieuw restaurant concept vorm te mogen geven je als muziek in de oren? Dan bieden we je graag de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Afhankelijk van je ervaring ligt het salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- per maand, plus fooi.
  • Je krijgt een jaarcontract zodat we aan elkaar kunnen wennen. Gaat het goed, dan ligt je contract voor onbepaalde tijd al klaar.
  • Je ontvangt 8% vakantiegeld.
  • Wij hebben ook aandacht voor je oude dag. We hebben een goede pensioenregeling.
  • We vergoeden je reiskosten.
  • In overleg kun je cursussen of opleidingen volgen om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat vragen we hiervoor terug?

We zoeken iemand die samen met ons een succes maakt van het restaurant. Een schitterende kans waarbij jij als restaurant manager mag ondernemen met je collega’s. Verder:

  • Je hebt enkele jaren ervaring in de bediening, waarbij je ook sturing hebt gegeven aan je collega’s. Heb je je leermeester of zou je deze willen halen?
  • We benadrukken dat we een meewerkend manager zoeken. Je loopt net zo graag mee in het restaurant als dat je de inkoop doet, het rooster maakt of een nieuw evenement bedenkt.
  • We zoeken een teamplayer die zijn of haar collega’s beter weet te maken, plezier voorop zet en het voorbeeld is van een echte gastvrouw of gastheer.
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van het diploma sociale hygiëne. Zo niet dan kun je deze met hulp van ons halen.

Heb je interesse?

Twijfel dan niet en stuur direct een e-mail naar onze collega Titia Goedegebuur: titia@h2otel.nl Stuur je cv mee en beschrijf in enkele zinnen waarom jij deze uitdaging aan wilt gaan. Heb je vragen of solliciteer je liever via een berichtje. Stuur deze via whatsapp naar 06-23134199 en we komen er binnen een dag op terug!

Het H2OTEL

Het H2OTEL is een drijvend boetiek hotel in het centrum van Rotterdam, op steenworp afstand van onder meer Station Blaak, de Markthal, de Kunsthal en de Witte de Withstraat. Het hotel heeft 48 kamers en onderscheidt zich door haar aparte bouwstijl en haar speciale kunstkamers: ontworpen door nationale en internationale kunstenaars waaronder Bob van Persie - vader van voetballegende Robin van Persie. Naast hotelkamers biedt het H2OTEL nog vele extra’s zoals een eigen restaurant genaamd ‘The Harburger’, inclusief twee terrassen op het water! Daarnaast biedt het H2OTEL fietsverhuur en kan er een tour over de wateren van Rotterdam worden gemaakt met de H2O Loungeboten. Bovendien wordt er iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd met live cooking.

The Harburger: Het enige drijvende burgerrestaurant van Rotterdam!

Op 15 mei 2020 werd het nieuwe restaurant van het H2OTEL geopend: ‘The Harburger.’ Het restaurant is voor iedereen toegankelijk. Het beperkt zich dus niet tot de gasten die in het hotel verblijven. The Harburger onderscheidt zich door haar ‘Create Your Own’-concept: gasten kunnen hun eigen burger en nacho’s samenstellen. Naast burgers biedt The Harburger uiteraard ook andere gerechten. Naast dineren komen er ook vaak gasten om een drankje te doen op het drijvende terras dat uitzicht biedt over de Rotterdamse Wijnhaven. Via dit terras kunnen boten aanmeren of zelfs een bestelling vanuit de boot doen in The Harburger: Drijf In! Ook biedt The Harburger de mogelijkheid tot het bestellen van gerechten die men vervolgens kan afhalen of laten bezorgen.

Jongste hoteleigenaar van Europa

In november 2016 werd het H2OTEL overgenomen door de destijds 22-jarige Jan Willem Janssen. Hierdoor werd deze general manager meteen de jongste hoteleigenaar van Europa! Voor velen is hij dan ook hét voorbeeld dat je op jonge leeftijd al veel kunt bereiken.

Solliciteren?

Wij ontvangen graag een motivatiebrief + CV. Deze kunt u richten aan Jennifer Rongen via Jennifer@h2otel.nl.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Open sollicitatie

Staat uw gewenste vacature er niet bij? Het H2OTEL ontvangt graag een open sollicitatie voorzien van een motivatiebrief en CV.
Deze kunt u richten aan Jennifer Rongen via Jennifer@h2otel.nl.