Een puur Rotterdams hotel in het hart van de stad, het H2otel. Stabieler dan een boot en drijvend in de Wijnhaven op een unieke historische locatie met in de directe omgeving; toonaangevende musea, grote markt, winkelpromenades, design shops, het WTC, bioscopen, openbaar vervoer (Metro naar Ahoy), watertaxi  en een gevarieerd aanbod aan cafés en restaurants.

 

 

“Gratis Wi-Fi, ook in de kamers.”

Het hotel beschikt over 49 kamers in diverse stijlen met moderne voorzieningen, een bar/brasserie in Rotterdamse sfeer met terras op het water, kabel internet, gratis WiFi, vergader en receptie ruimte, fietsverhuur en twee unieke loungebootjes voor een tocht over de Rotterdamse binnenhavens. Parkeren kan voor de deur (chippen), parkeergarage Red Apple en Boompjes of in onze overdekte parking. (max.hoogte 1.85m- op reservering)

“Rotterdams groen: ruim aandacht aan duurzaam, fair trade en biologische producten.”

Biologische en fair trade producten zijn ruim vertegenwoordigt bij gerechten uit onze keuken, het ontbijt en diverse dranken. Er is tevens ruime aandacht aan duurzaamheid.

“Speciale arrangementen in of exclusief lunch en/of diner”

Het team van het hotel ontvangt u van harte en informeert u gaarne over leuke adresjes, attracties, tips en weetjes over het echte Rotterdam.

Reserveren zonder Credit card?
Stuur dan een mail naar: info@h2otel.nl
(24 uur voor aankomst)

 


 

Betaald parkeren van 09.00 tot 23.00 (ong.€ 3,00 per uur) voor de deur met chipknip of parc mobile kaart via de receptie. Parkeergarage H2otel, doorrij hoogte 1.85 m € 17,50 per dag, gelieve hiervoor tijdig te reserveren.

 

     H2OTEL is ontwikkeld door Steingoed bv - www.steingoed.nl