1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

ONTBIJTMEDEWERKER [PARTTIME]

H2OTEL 
Het H2OTEL is een drijvend hotel met 48 kamers in het centrum van Rotterdam (op steenworp afstand van de Markthal en de Witte de Withstraat). Ons hotel verzorgt iedere dag een uitgebreid ontbijtbuffet met verse gerechten uit de keuken voor gasten uit het hotel en van buitenaf. Het ontbijt vindt doordeweeks plaats tussen 07:00-10:00 uur en in het weekend tussen 08:00-11:00 uur. 

Functieomschrijving Ontbijtmedewerker
Het hartelijk ontvangen van onze gasten
Het bakken van verse broodjes, croissantjes en eieren
Het opmaken, aanvullen en netjes houden van het ontbijtbuffet
Het bijhouden van de afwas en het opruimen, schoonmaken en stofzuigen van het restaurant.

Wie zoeken wij?
Wij doen er alles aan om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden en jij zal hierin een belangrijke rol spelen. Het ontbijt is namelijk het laatste moment dat wij de gast kunnen verwennen. Wij zijn op zoek naar een harde werker die het leuk vindt contact te maken met onze gasten. Je bent gastvrij en pro-actief, je ziet er representatief uit en je spreek je talen. Wij hebben veel buitenlandse gasten, dus het is van belang dat je in ieder geval de Nederlandse en Engels taal beheerst. Tot slot is het van belang dat je woonachtig bent in de omgeving van Rotterdam, zodat je ook in het weekend hier zonder problemen om 07:00 uur kunt zijn.

Per 1 juni zijn wij opzoek naar iemand die in ieder geval in de weekenden beschikbaar is. Mocht je meer willen werken, dan is dat altijd bespreekbaar. Wij zien je sollicitatie met veel plezier tegemoet!

Wij ontvangen graag uw motivatiebrief + CV. Deze kunt u richten aan Jennifer Rongen via jennifer@h2otel.nl.