1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Voorwaarden Winactie André Hazes Arrangement

Winactie André Hazes Arrangement

1. De H2OTEL winactie van het André Hazes Arrangement loopt van 11 september 2019 tot en met 3 oktober 2019. De winnaar wordt bekendgemaakt op 4 oktober 2019.
2. De winnaar van deze winactie wint een H2OTEL André Hazes Arrangement. Dit arrangement is inclusief: één overnachting voor twee personen, gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet voor twee personen, een hoofdgerecht (diner) per persoon en één voucher per persoon voor een afsluitend drankje in de H2OTEL bar. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of vouchers.
4. De winnaar kan kiezen uit de volgende data: 18 / 19 / 20 oktober 2019.
5. Let op: Het André Hazes Arrangement bevat geen tickets voor het concert van André Hazes. Deze winactie is enkel bedoeld voor de bezoekers van André Hazes Live in Ahoy. 
6. De winnaar mag één persoon meenemen. Samen verblijven zij in een kamer met twin bedden. Een upgrade naar een andere kamer is mogelijk voor €15 per persoon. Afhankelijk van beschikbaarheid.
7. Deelname is alleen mogelijk wanneer de H2OTEL Facebook pagina is geliked en er onder het Facebook bericht van de winactie minimaal één ander persoon in het bericht is getagd. Taggen moet op de originele Facebook post en niet op eventuele gedeelde posts.
8. Door deelname aan deze winactie gaat de winnaar akkoord met het eventueel maken van foto's. Deze foto's mogen worden gebruikt op de website en social media van het H2OTEL.
9. De winnaar wordt willekeurig gekozen. Werknemers en familieleden van werknemers van het H2OTEL zijn uitgesloten van deelname.
10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.