1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Voorwaarden Winactie Waylon Arrangement

Winactie Waylon Arrangement

1. De H2OTEL winactie van het Waylon Arrangement loopt van 11 november 2019 tot en met 21 november 2019. De winnaar wordt bekendgemaakt op 22 november 2019.
2. De winnaar van deze winactie wint een H2OTEL Waylon Arrangement. Dit arrangement is inclusief: één overnachting voor twee personen, gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet voor twee personen, een hoofdgerecht (diner) per persoon en één voucher per persoon voor een afsluitend drankje in de H2OTEL bar. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of vouchers.
4. De winnaar kan kiezen uit de volgende data: 29 óf 30 november 2019 
5. Let op: Het Waylon Arrangement bevat geen tickets voor het concert van Waylon. Deze winactie is enkel bedoeld voor de bezoekers van Waylon Live in Ahoy. 
6. De winnaar mag één persoon meenemen. Samen verblijven zij in een kamer met twin bedden. Een upgrade naar een andere kamer is mogelijk voor €15. Afhankelijk van beschikbaarheid.
7. Deelname is alleen mogelijk wanneer de H2OTEL Facebook pagina is geliked en er onder het Facebook bericht van de winactie minimaal één ander persoon in het bericht is getagd. Taggen moet onder de originele Facebook post en niet op eventuele gedeelde posts.
8. Door deelname aan deze winactie gaat de winnaar akkoord met het eventueel maken van foto's. Deze foto's mogen worden gebruikt op de website en social media van het H2OTEL.
9. De winnaar wordt willekeurig gekozen. Werknemers en familieleden van werknemers van het H2OTEL zijn uitgesloten van deelname.
10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.