1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Winactie Marco Borsato Arrangement

1. De H2OTEL winactie van het Marco Borsato Arrangement loopt van 20 april 2019 tot en met 19 mei 2019. De winnaar wordt bekendgemaakt op 20 mei 2019.
2. De winnaar van deze winactie wint een H2OTEL Marco Borsato Arrangement. Dit arrangement is inclusief: één overnachting voor twee personen, gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet voor twee personen, transfer van H2OTEL naar De Kuip voor twee personen, transfer van De Kuip naar H2OTEL voor twee personen.
3. De prijs is niet inwisselbaar voor geld of vouchers.
4. De winnaar kan kiezen uit de volgende data: 29 mei, 30 mei, 1 juni, 2 juni en 5 juni 2019.
5. Let op: Het Marco Borsato Arrangement bevat geen tickets voor het concert van Marco Borsato. Deze winactie is enkel bedoeld voor de bezoekers van Marco Borsato Live in Concert.
6. Wanneer de winnaar tickets heeft voor de middagshow van Marco Borsato Live in Concert is het mogelijk om al vanaf 14:00 uur in te checken.
7. Het is mogelijk om de transfer van en naar De Kuip te vervangen voor een gratis hoofdgerecht (één hoofdgerecht per persoon).
8. De winnaar wordt willekeurig gekozen.
9. Door deelname aan deze winactie gaat de winnaar akkoord met het eventueel maken van foto's. Deze foto's mogen worden gebruikt op de website en social media van het H2OTEL.
10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.