1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

Diner

H2OTEL biedt een zeer gezellig restaurant met uitzicht op het water. Wij hebben een 2 wekelijks wisselend menu met verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Ons restaurant heeft plek voor ruim 50 personen en daarnaast hebben wij een grote ruimte die gebruikt kan worden voor speciale evenementen zoals vergaderingen, netwerkborrels en buffetten. Onze Chef-kok Jan Willem Janssen maakt alleen gebruik van dagverse producten en zoveel mogelijk lokale leveranciers. Hij kookt met een Frans accent en zorgt altijd voor geschikte bijpassende wijnen. Naast het vaste menu is het ook zeer goed mogelijk om verzoeken te doen. Wij maken graag met u een afspraak om al uw wensen door te nemen om de perfecte avond te organiseren.

Naast onze 50 zitplaatsen in het restaurant beschikt H2OTEL ook over een drijvend terras. Het terras biedt nog eens ruimte voor 40 mensen. In de zomer is het heerlijk om uw biertje met een hapje op het terras te nuttigen.

Het restaurant is dagelijks geopend van 17:00 tot 21:00 uur. De bar is dagelijks geopend van 17:00 tot 23:00 uur. Tijdens feestdagen en evenementen kunnen deze tijden afwijken.