1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

 

H2OTEL biedt een zeer gezellig restaurant met uitzicht op het water. Wij hebben een 2 wekelijks wisselend menu met verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Ons restaurant heeft plek voor ruim 100 personen en daarnaast hebben wij een grote ruimte die gebruikt kan worden voor speciale evenementen zoals vergaderingen, netwerkborrels en buffetten. Onze Chef-koks maken elke dag gebruik van dagverse producten en zoveel mogelijk lokale leveranciers. Er wordt gekookt met een Frans accent en ervoor gezorgd voor geschikte bijpassende wijnen. Naast het vaste menu is het ook zeer goed mogelijk om verzoeken te doen. Wij maken graag met u een afspraak om al uw wensen door te nemen om de perfecte avond te organiseren.

Naast onze 100 zitplaatsen in het restaurant inclusief de ontbijtzaal beschikt H2OTEL ook over twee gekoppelde drijvende terrassen. De terrassen bieden nog eens ruimte voor 80 personen. In de zomer is het heerlijk om uw biertje met een hapje op het terras te nuttigen.

Het restaurant is dagelijks geopend van 17:00 tot 21:00 uur. De bar is dagelijks geopend van 17:00 tot 23:00 uur. Tijdens feestdagen en evenementen kunnen deze tijden afwijken. 

Lunch is alleen mogelijk vanaf 6 personen en vooraf te reserveren.