1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullenVaar samen met je vrienden, familie of collega’s door het prachtige Rotterdam. De H2O kapitein zal je gedurende deze 1,5 uur durende tocht door de binnenhavens van Rotterdam van alles over deze prachtige stad vertellen terwijl jij ondertussen kunt genieten van warme Glühwein en heerlijke snacks. Wij zorgen voor dekentjes en verlichting, dus laat die koude en donkere dagen maar komen!

In allebei de bootjes is er plaats voor maximaal 9 personen met een gewicht van totaal 880 kilo. Het vertrekpunt is het terras van H2OTEL. Er kan elke dag gevaren worden als het weer het toelaat. Indien er sprake is van miezer zorgen wij voor paraplu's. Enkele uren per dag kan er niet gevaren worden in verband met het hoge water waardoor de bootjes niet onder de bruggen door kunnen. De actuele waterstanden kunt u hier vinden en anders kunnen wij u hierover informeren.

Per bootje zijn de kosten € 24,95 per persoon. Deze kosten zijn inclusief de huur van het bootje, de tour, de schipper en de hapjes en drankjes. 

Er zijn twee arrangementen beschikbaar: een hartige wintertour en een zoete wintertour. Beide arrangementen bevatten huisgemaakte Glühwein en warme chocolademelk.

Hartige Wintertour:
- bittergarnituur
- worstenbroodjes
- bruschetta's
- etc.

Zoete Wintertour:
- appelbeignettes of oliebollen
- brownies
- mini donuts
- etc.

Diverse andere mogelijkheden bespreken wij graag met u, zoals speciale arrangementen in combinatie met een overnachting in H2OTEL.

Voor informatie en reserveringen kunt u altijd contact met ons opnemen via:
0031 (0)10-4445690 - info@h2otel.nl.