1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Parkeren

Het H2OTEL beschikt over parkeerplaatsen in een parkeergarage in de nabij gelegen Jufferstraat/Bierstraat, de kosten per parkeerplaats zijn € 17,50 per nacht - vanaf het moment van incheck [15:00u] tot uitcheck [11:00u].

Met het oog op het beperkt aantal parkeerplaatsen is het aan te raden bij uw boeking gelijk een reservering te maken voor uw parkeerplaats. Mocht u dit zijn vergeten, kunt u ook een parkeerplaats reserveren door een e-mail te sturen naar info@h2otel.nlU kunt voordelig parkeren op maar 400 meter afstand van H2OTEL, namelijk in de Markthal. Wilt u onbeperkt in- en uitrijden? Kies dan voor Hotel Parking vanaf € 15,- per 24 uur. Uitsluitend door u zelf te reserveren tot een half uur voor aankomst.

Het is ook mogelijk om gratis te parkeren op het Noordereiland. Dit eiland ligt op 15 minuten loopafstand van het H2OTEL.

Wilt u toch liever in het centrum parkeren dan is er rondom H2OTEL ook voldoende parkeergelegenheid. De kosten van het parkeren in het centrum van Rotterdam zijn € 0,50 per 9 minuten op maandag t/m donderdag van 09:00 tot 23:00 uur.  Op vrijdag en zaterdag betaalt u van 09:00 tot 01:00 uur. Op zondag van 12:00 tot 23:00 uur. Let u er alstublieft op dat de parkeerautomaten alleen betaalpassen met pin of creditcards accepteren.

Meer informatie over parkeren in Rotterdam kunt u vinden op www.rotterdam.nl/parkeren

Mocht u nog verdere vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@h2otel.nl