1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

André Hazes Arrangement

André Hazes Arrangement


Let op: Voor het boeken van het André Hazes Arrangement gebruikt u de boekingsmodule onderaan deze pagina. De boekingsmodule bovenaan deze pagina is enkel bedoeld voor het boeken van losse kamers.

 


2-daags arrangement voor de bezoekers van 'André Hazes Live in Concert' in Rotterdam Ahoy op 31 oktober en 1 november 2020.

Het André Hazes Arrangement bevat:
- Één overnachting voor twee personen in een kamer naar keuze
- Uitgebreid ontbijtbuffet
- Hoofdgerecht naar keuze voor twee personen
- Afsluitend drankje in de bar

Prijs: vanaf 69,50 euro per persoon

Overnachting
Bij het reserveren van dit arrangement kunt u een kamertype kiezen. U kunt slapen op het benedendek, in een Junior of Silver kamer, of op het bovendek, in een Art of Holland Terras kamer. U kunt inchecken vanaf 15:00 uur.

Hoofdgerecht naar keuze
Voordat u 's avonds naar het concert van André Hazes gaat, is er de mogelijkheid in ons restaurant op het water te dineren. Met dit arrangement krijgt u een gratis hoofdgerecht naar keuze. Onze menukaart wordt eens in de twee weken vernieuwd. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de aanvang van het concert om 20:00 uur. U kunt al vanaf 17:00 uur dineren in ons restaurant. Drankjes en eventuele extra gerechten zijn niet inbegrepen bij het André Hazes arrangement.

Uitgebreid ontbijtbuffet
De volgende ochtend kunt u van 08:00 tot 11:00 uur ontbijten in ons restaurant. Het ontbijt bestaat uit een lopend buffet met diverse verse producten. Tevens kunt u bij de ontbijtdames warme gerechten bestellen. Zo maken zij met alle plezier een vers gebakken eitje voor u klaar.

Vervoer naar Ahoy
Mocht u nog geen vervoer naar Ahoy hebben, bestellen onze receptionistes graag een taxi voor u. Gaat u liever met het openbaar vervoer? Dan hebben wij voor u een informatieformulier klaar liggen. Zo is uw avond tot in de puntjes geregeld!

Let op: dit arrangement bevat geen tickets voor het concert.